Oznamy

18.06.2023 11:36

Milí rodičia


Záver školského roka sa nezadržateľne blíži. Preto niekoľko informácií k ukončeniu:


- prvé dva týždne letných prázdnin (3.7.-14.7.2023) bude materská škola v prevádzke

- počas týchto dní bude úhrada školného v polovičnej výške (7,50€ v celodennej triede, 3,75€ v poldennej triede) - platí pre nepredškolákov

- úhradu stravy bude potrebné zrealizovať vopred na všetky dni, v ktoré bude Vaše dieťa nahlásené

- materskú školu môžu, samozrejme,navštevovať aj odchádzajúci predškoláci

- súčasťou konca školského roka je aj rozlúčka s predškolákmi, tá sa uskutoční 30.6.2023


Rozlúčka:

- deti sa rozlúčia so svojími mladšími kamarátmi počas dňa, malé pohostenie pre všetky deti je v réžii materskej školy


- slávnostná rozlúčka predškolákov celodennej prevádzky a ich rodičov bude v popoludňajších hodinách v priestoroch materskej školy (týka sa už len detí, odchádzajúcich do 1.ročníka) - program pre rodičov odchádzajúcich detí pripravujú s deťmi panie učiteľky, výzdobu zabezpečí materská škola. Počas tejto slávnosti bude, okrem iného, deťom odovzdané Osvedčenie o získaní predprimárneho vzdelania. Ak máte, milí rodičia, chuť prispieť k tejto slávnosti, poprosíme Vás o malé občerstvenie popoludní pre Vaše ratolesti, ako to bolo zvykom po minulé roky.


- slávnostná rozlúčka predškolákov poldennej prevádzky sa uskutoční v dopoludňajších hodinách . Počas tejto slávnosti bude, okrem iného, deťom odovzdané Osvedčenie o získaní predprimárneho vzdelania.


Zároveň Vás opätovne prosím a žiadam o zodpovednosť pri sledovaní zdravotného stavu Vašich detí, viacero detí nám minulý týždeň ochorelo s príznakmi - vysoká teplota a zvracanie. Ak pozorujete u dieťaťa príznaky nejakého ochorenia, je nevyhnutné dieťa preliečiť a nie priniesť do materskej školy pod vplyvom liečiv!!! Chorobu u takého dieťaťa dokážeme identifikovať až po vyprchaní účinku. Pripomínam, že je to závažné porušenie školského poriadku, podľa školského zákona a vyhlášky o materskej škole!!! 


Ďakujeme